© 2019 by Jordi Sarrate. 

  • Negro del icono de Instagram

"a la natura trobem l'essència de la bellesa"  JS

És un artista multidisciplinar que treballa la pintura i l’escultura. Li interessa l’abstracció i comunicar un missatge, trascendir el pla estètic. La seva obra té com a finalitat contribuir a un món més ple de pau i on els humans puguin estar més en contacte amb la bellessa.

Viu un estil de vida basat en el benestar, en contacte amb la natura, menjar sa i amb la pràctica de la meditació, el ioga i altres tècniques treballa per a que la seva obra, a travès de l'armonia dels colors, textures i composicions porti a l'espectador a sentir sensacions molt agradables, connectar amb moments de benestar en la quotidianeïtat.

Es va formar com a dissenyador gràfic i ha dedicat més de vint anys a la direcció d’art i creativitat en el mòn dels negocis arribant a ocupar la posició de directiu en una multinacional. Això l’ha portat a viatjar per tot el mòn. L’observació i el propi autoconeixement han estat claus en la seva vida i ha arribat a un punt en el que decideix que és moment d’orientar el seu coneixement i experiència cap a una altra direcció, desde una posició més reflexiva i introspectiva, sense condicions i oberta a tothom. S’instal.la a viure a la muntanya, en una casa amb estudi per treballar. Allunyat de les grans ciutats, buscant el contacte amb alló més essencial, la natura i el silenci. Aquí es retira amb l’espai i temps necessaris per interioritzar i desenvolupar el projecte artístic en l’entorn que més el connecta.